‘Don Giovanni’, ‘L’Avar’ i la comèdia ‘Caiguts del cel’, a la temporada de tardor

Els Teatres de Tarragona avancen part de la seva programació que també inclourà dos espectacles d’El Més petit de tots ’16

Per . Actualitzat el

Sota el lema Tornen les emocions! Teatres de Tarragona fa un avançament del que serà la programació de Tardor. Una cartellera amb diverses propostes, per a tots els públics i gustos. La nova temporada es presentarà durant el mes d’octubre. Un dels espectacles més destacats és el clàssic teatral L’Avar, de Molière, interpretat per un esplèndid Joan Pera que es recrea en un registre diferent del que ens té acostumats. Sota la direcció de Josep Maria Mestres, l’acompanyen a sobre l’escenari Manu Fullola, Júlia Barceló, Ricard Farré, Josep Minguell, Elena Tarrats, Manel Dueso, Òscar Castellví i Xavi Francés.

La temporada també acollirà la comèdia Caiguts del Cel, dirigida per Sergi Belbel. Emma Vilarassau i Jordi Bosch protagonitzen una de les comèdies més aclamades dels darrers anys. La vida tranquil·la i feliç d’una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s’embolica quan s’hi veuen implicats la dona de fer feines de la parella (Anna Barrachina) i un peculiar veí (Àlex Casanovas) molt inquietant.

L’òpera també tindrà presència una vegada més al Teatre Tarragona amb el clàssic Don Giovanni, de l’autor Lorenzo Da Ponte i la música de Wolfgang Amadeus Mozart. La cita és el 20 de novembre i una vegada més la podrem gaudir de la mà de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Don Giovanni (el títol complet El llibertí castigat, o Don Giovanni) és una de les obres mestres de Mozart i forma part de l’anomenada trilogia  Lorenzo Da Ponte –les tres obres compostes per Mozart amb llibret de Lorenzo Da Ponte–, juntament amb Così fan tutte i Les noces de Fígaro.

Enguany, els teatres de Tarragona tornen a participar al festival El Més petit de tots’16, que se celebrarà simultàniament a onze ciutats catalanes entre els dies 5 i 20 de novembre. A Tarragona vindran dos espectacles internacionals  que han arrencat somriures arreu on han anat. D’una banda la dansa de la companyia holandesa Dansmakers Amsterdam, amb l’espectacle d’Ondersteboven  (Capgirat) i d’altra banda, vinguts de Canadà, Des Mots d’la Dynamite ens portarà l’espectacle de titelles Là où j’habite (Allà on visc).