El Morell prepara una tardor carregada d’esport, cultura i formació

Ja està en marxa la nova temporada d’activitats esportives dirigides, mentre que ben aviat també començarà una nova edició de cursos municipals

Per . Actualitzat el

El morell activitats

A finals d’agost va arribar la cloenda de la programació d’activitats esportives dirigides d’estiu, en què l’Ajuntament del Morell ha ofert un ampli ventall de propostes de lleure esportiu als seus habitants, amb l’objectiu de seguir fent salut i lleure durant els mesos de més calor.

Entre les propostes més destacades cal apuntar les activitats aquàtiques, tals com els cursos de natació per a petits i grans, així com els diferents campus de futbol i bàsquet organitzats tant pel CD Morell com pel CB Morell. I encara cal sumar-hi el programa d’activitats dirigides, que han tingut lloc al Pavelló Municipal i a la Piscina Municipal. Entre aquest darrer paquet de propostes cal destacar l’aquazumba, l’aeròbic, els balls aquàtics, el zumba i un llarg etcètera que ara, un cop arribats el setembre, veuen reajustada la seva oferta per adaptar-la de nou al ritme laboral i acadèmic dels veïns i veïnes del Morell.

Des de l’1 de setembre ja està en marxa la programació de tardor-hivern d’activitats esportives dirigides, i que prometen igualment mantenir en bon estat de forma tots els habitants que facin ús d’aquesta oferta.
D’altra banda, l’Ajuntament morellenc també treballa en l’organització del programa de cursos de tardor-hivern. Es tracta d’una iniciativa consolidada al municipi i amb la qual el consistori contribueix a fomentar la formació i el lleure de qualitat entre els seus habitants.

Enguany, a més, el programa de cursos arriba amb novetats. La principal fa referència a la temporalitat dels cursos, ja que enfront l’habitual programació d’octubre a juny, en aquesta ocasió s’ha optat per establir dues etapes: una primera, que cobrirà els mesos d’octubre i novembre; i una segona etapa amb cursos a desenvolupar entre els mesos de gener i juny. Aquesta divisió temporal permetrà a l’Ajuntament oferir cursos específics per a dates especials com ara el Nadal, mentre que també facilita la incorporació de noves propostes a aquesta oferta de cursos que, enguany, incorpora noves temàtiques.

Cal destacar que a les habituals propostes de cursos s’hi afegeixen altres de noves com són els tallers de scrap, auto maquillatge, pinta cares o dibuix, entre moltes altres temàtiques. Tota la informació estarà ben disponible a les bústies morellenques, així com als canals d’informació digitals de l’Ajuntament.
Finalment i encara dins l’àmbit dels cursos i el lleure, cal recordar que també la gent gran prepara un nou curs d’activitats, entre les quals destaquen diferents tipus de ball, el ioga, el bingo, les puntes de coixí o la gimnàstica, entre altres iniciatives que de ben segur posaran de manifest l’energia i vitalitat de la gent gran del Morell.