Aprovat el projecte executiu de la piscina dels Jocs Mediterranis

Es convertirà en la única piscina de 50m de la ciutat i formarà part del llegat de Tarragona 2017

Per . Actualitzat el

El consell plenari de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest matí en sessió extraordinària i urgent el projecte executiu de la piscina de 50 metres dels Jocs Mediterranis, situat a l’Anella Mediterrània de Campclar. Aquest equipament, que serà la única piscina de 50m de la ciutat i formarà part del llegat de Tarragona 2017, té un pressupost de 2.314.050 euros, iva i millores a banda. La seva construcció serà finançada a través del conveni que es té previst signar properament amb el Consejo Superior de Deportes, organisme depenent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.

La redacció del projecte executiu de la piscina ha anat a càrrec de l’empresa Sacyr en concepte de donació en el marc del conveni signat el passat mes de juny com a empresa col·laboradora dels Jocs Mediterranis. El termini de construcció és d’uns 6 mesos.

El tinent d’alcalde i coordinador general dels Jocs Mediterranis ha destacat que “aquest projecte executiu no ha suposat cap cost per a l’Ajuntament ni per la Fundació Tarragona 2017 ja que es tracta d’una donació de l’empresa Sacyr, col·laboradora dels Jocs. Tenim el compromís de la vicepresidenta del Govern de l’Estat per al finançament de la piscina, que es tracta d’un llegat imprescindible per a la ciutat que no seria possible sense la celebració dels Jocs Mediterranis”. Villamayor també ha posat en valor “la bona gestió i el bon ús que s’està fent dels recursos, vinguin d’on vinguin”.