Presentat en societat el barret de les festes

Es poden adquirir al Mercat Central per 3 euros el de palla i 5 euros el negre de festa

Per . Actualitzat el

Barret de Santa Tecla

Aquest matí de dijous, la consellera de Comerç, Elvira Ferrando, ha assistit a la presentació, junt amb la presidenta de l’Associació de venedors del Mercat Central, Maria Virgili, del barret oficial de la Festa Major de Santa Tecla 2016; que enguany s’ha presentat en dues versions: el clàssic de palla i el de festa, que és de color negre amb la cinta blava amb motiu dels Jocs del Mediterrani i les lletres daurades celebrant el centenari del mercat.

Ja es poden adquirir a la parada de promocions del mercat, a un preu de 3 € el de palla i 5 € el negre, i se n’han editat 4.500 unitats en total. A partir del dia 8 de setembre engega la campanya de vals descompte, per adquirir aquests productes, fent compres al mercat. En aquest estand també es poden comprar la samarreta, el mocador i la motxilla, d’enguany.