La ciutat acollirà el Trofeu Internacional Tarragona 2017 de gimnàstica rítmica

Se celebrarà el 29 i 30 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça i serà una prova test de cara a l’organització dels Jocs

Per . Actualitzat el

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 organitzaran el Trofeu Internacional Ciutat de Tarragona 2017 de gimnàstica rítmica els propers 29 i 30 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça, instal·lació seu de la competició de gimnàstica rítmica el 2017. Aquest torneig serà una prova test de cara a l’organització dels Jocs i pretén posar en pràctica tota la operativa d’organització, protocol, comunicació, voluntaris, seguretat, transport i serveis dels Jocs per tal de ser un banc de proves de la cita esportiva del proper any.

 

El Trofeu Internacional Ciutat de Tarragona 2017 es disputarà el dissabte 29 d’octubre i està obert a totes les categories de conjunts de Copa Catalana, Base, Absolut i Individual masculí de gimnàstica. Cal destacar que el Trofeu comptarà amb la participació de l’equip espanyol de gimnàstica rítmica qui oferirà una exhibició, el mateix dissabte, i una classe magistral de l’equip el diumenge 30 d’octubre.

 

Les inscripcions per participar al Trofeu, a l’exhibició o la classe magistral, s’han de realitzar a partir de l’1 de setembre al correu electrònic tarragona2017@tarragona2017.cat

 

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 compten amb la col·laboració de les federacions catalana i espanyola de gimnàstica.