Una cinquantena de projectes participen en la 4a edició dels Premis Emprèn

La categoria amb més participació és la de “Turisme, cultura i experiències” amb 23 projectes inscrits

Per . Actualitzat el

Un total de 55 projectes d’arreu de la demarcació opten enguany als Premis Emprèn que convoca la Diputació de Tarragona amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria i contribuir a generar ocupació al territori.

En aquesta edició els premis s’han reformulat per adaptar-se als nous temps i arribar al màxim d’àmbits i sectors mantenint la dotació econòmica en 35.000 euros. Aquesta quantitat es distribuirà en 5.000 euros per a cada modalitat i, a més a més, s’inclouen dos reconeixements per categoria dotats amb 1.000 euros cadascun. Amb aquesta nova distribució augmenten els premis que tenen dotació econòmica. El concurs s’adreça a persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que vulguin posar en marxa un projecte empresarial.

Enguany, la categoria que compta amb més participació és la de Turisme, cultura i experiències, amb 23 projectes inscrits, seguida de Tecnologia i innovació, que compta amb 11 propostes, Economia social, amb 9, Eficiència energètica i sostenibilitat, amb 7 i Salut i esport, amb 5 projectes inscrits. Pel que fa a l’àmbit territorial dels projectes presentats 38 són del Camp de Tarragona i 17 de les Terres de l’Ebre.

Els participants a la 4a edició dels Premis Emprèn han pogut apuntar-se, durant tot el mes de juny, a un seguit de jornades formatives i informatives arreu del territori que els han proporcionat eines i coneixements pràctics enfocats a la creació i promoció de projectes empresarials.