El Festival Food Truck arriba a Creixell

Ho organitza l’ajuntament i són tres dies plens d’activitats

Per . Actualitzat el

El darrer cap de setmana del mes d’agost es clourà al Creixell amb un festival de Food Truck que portarà al municipi activitats de tota mena i per a tots els públics. Des del divendres i fins el diumenge, el pàrquing de l’Avinguda Catalunya acollirà els vehicles que oferiran al públic una amplia varietat de receptes. En el mateix espai hi haurà un mercat Vintage amb tot tipus de productes, parades d’artesania i bijuteria, musica en viu i activitats infantils. El Festival Food Truck obrirà portes a les 18.30h de la tarda i tancarà a les 23.00h.

Així, el divendres a la tarda hi haurà una cercavila amb batucada i, ja a la nit, l’actuació de Cardenal DJ. Dissabte, Shado Magia oferirà un espectacle de màgia i la nit l’amenitzarà el grup The Soulman Quartet. El diumenge es podrà gaudir de la cercavila dels gegants i capgrossos Els Esmarris del Creixell. L’esdeveniment l’organitza l’Ajuntament del Creixell amb el suport del Consorci Turístic del Baix Gaià.