Veïns de Valls es quedaran sense aigua durant més de 8 hores

El tall de subministrament d’aigua està previst pel pròxim dimarts dia 23, de 8.30 h a les 17 h, aproximadament

Per . Actualitzat el

tall subministrament aigua valls

El dimarts dia 23 d’agost es procedirà a renovar una part del sistema de vàlvules de la xarxa d’aigua potable de Valls. Per aquest motiu, a partir de les 8.30 hores es tallarà el subministrament d’aigua al barri de la Xamora i tota la zona compresa dins el perímetre delimitat per la carretera de Montblanc, el tram entre la Font de la Manxa i el torrent de la Xamora (nombres parells), els carrers Mossèn Martí, Bòvila i Mirador, i la carretera del Pla, el tram entre el carrer del Tren i la Font de la Manxa (nombres senars). I també el carrer Anselm Clavé, entre la Font de la Manxa i la plaça del Quarter.

Per altra banda, hi haurà una afectació parcial, amb disminució de la pressió en xarxa als carrers Abat Llort, Indústria, Jacint Verdaguer, Barceloneta, Jaume Huguet, Miralbosc, Escorxador, Mare Maria Güell, raval dels Filadors, Francesc Català Roca, Vapor de Maó, Germans Sant Gabriel i del Teatre i als barris de la Fraternal, l’Albada, la Candela i Sant Josep Obrer.

Aquest important tall en el subministrament que s’ha programat durant el mes d’agost, coincidint amb una menor activitat per minimitzar les molèsties, permetrà millorar la qualitat del subministrament i reduir l’abast d’afectació davant possibles avaries. Es preveu que el tall s’iniciï a les 8.30 hores i que a partir de les 17 hores s’hagi pogut restablir el servei. Per a qualsevol informació, els ciutadans poden adreçar-se a SOREA, trucant al 900 304 070, telèfon d’atenció i seguiment d’incidències.