Calafell i els Jocs Mediterranis es troben per posar-se al dia

Ja està en marxa la licitació de les obres de reforma del seu estadi municipal, que acollirà la disciplina de futbol el 2017

Per . Actualitzat el

Tarragona 2017 i l'Ajuntament de Calafell.

L’organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i l’Ajuntament de Calafell han realitzat avui una reunió de treball per fer un seguiment del projecte de reforma de l’estadi municipal del municipi, que ja està en fase de licitació. Calafell serà seu de futbol als Jocs del 2017. En aquesta trobada hi han format part el coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor; acompanyat pel director de Serveis Corporatius dels Jocs, Vicente Javaloyes i el director d’Esports i Infraestructures, Ramon Cuadrat; així com l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré; la regidora d’Esports, Teresa González; el tècnic d’Esports i ex atleta olímpic, José Manuel Abascal; i altres representants i tècnics municipals.

Durant la trobada s’ha fet un repàs de temes operatius vinculats a l’organització dels Jocs, com assumptes relatius al protocol, mobilitat, senyalística, programa cultural i captació de voluntaris, entre altres. El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor ha celebrat “la gran implicació del municipi de Calafell amb els Jocs Mediterranis. Felicitem a tot el municipi per la feina feta i celebrem el bon avenç del projecte de reforma de l’estadi municipal, que de ben segur acollirà una gran competició de futbol l’any 2017”.

00reunio 00estadi0 Tarragona 2017 i l'Ajuntament de Calafell. 00estadi4 00estado3