Iniciades les obres de reforma de l’estadi d’atletisme de Campclar

Ja han començat els treballs de trasllat de l’equipament actual i el desmuntatge de les torres d’il·luminació

Per . Actualitzat el

Les obres de reforma de l’estadi d’atletisme de Campclar, situat a l’Anella Mediterrània dels Jocs, ja han començat. D’una banda, la setmana passada es van iniciar els treballs de desmuntatge manual d’elements metàl·lics interiors i exteriors de l’edifici de vestidors i del trasllat de l’equipament actual situat a la pista d’atletisme actual. De l’altra, avui dimarts han començat les tasques de desmuntatge de les torres d’il·luminació. Està previst que l’enderroc de l’edifici s’iniciï la setmana vinent.

Els treballs de reforma de la pista d’atletisme contemplen dues fases d’actuació. La primera fase consisteix en l’enderroc de les instal·lacions existents, mentre que durant la segona fase es duran a terme les fases de cimentació i construcció dels nous elements de l’estadi. Està previst que la nova pista d’atletisme tingui una capacitat de 5.000 espectadors durant els Jocs, que quedarà reduïda a 2.000 un cop finalitzada la cita esportiva del 2017.

Pista coberta d’entrenament

El projecte de reforma preveu fer de nou l’edifici de vestuaris i magatzem, millorar la il·luminació de l’estadi i construir una pista coberta d’entrenament de 80 metres. El termini d’obres previst és de 8 mesos i té un pressupost de 3,3M d’euros, finançat pel Consejo Superior de Deportes (CSD), la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona. Cal recordar que aquesta instal·lació va ser inaugurada l’any 1985.