Obertes les inscripcions per participar en la 25a edició de la Paella Popular

Com en anteriors edicions, s’espera que unes 2.000 persones participin en aquesta activitat

Per . Actualitzat el

El proper divendres dia 19 d’agost, finalitza el termini per inscriure’s en la 25a edició de la Paella Popular de La Pobla de Mafumet. Aquesta és una activitat gastronòmica i festiva que se celebra al municipi des de 1991 i que, any rere any, ha anat convertint-se en una cita indispensable en el calendari festiu de La Pobla. Tant és així que en l’edició de 2015, van participar-hi prop de 2.000 persones, xifra que també s’espera assolir enguany.

La 25a Paella Popular se celebrarà el dia 3 de setembre a la zona de les Moreres, que es troba a tocar de l’estadi municipal (al carrer Mina de Madró). En aquest punt, i com en edicions anteriors, l’Ajuntament del municipi habilitarà l’espai per tal que els participants hi puguin cuinar les seves paelles. A més, el consistori pobletà també proporcionarà nombrosos ingredients a les diferents colles perquè puguin cuinar les seves paelles. Entre els aliments que reparteix l’Ajuntament, hi ha sípies, gambes, galeres, musclos, crancs, cloïsses, pollastre, tomàquets i arròs que, combinats amb el toc culinari ofert per cada grup, de ben segur que donaran unes exquisides paelles.

A les 14 hores es llançarà el coet que marcarà el moment en què els grups poden tirar l’arròs a les seves paelles, si bé des de bon matí i durant tota la jornada s’aniran produint diferents activitats d’animació familiar i infantil. Un cop les paelles estiguin a punt, els participants podran dirigir-se a la carpa habilitada per a l’ocasió i en la qual, a més de gaudir d’un bon dinar, es podrà passar una bona estona amb les diverses actuacions que hi ha programades.

La Paella Popular de La Pobla és una activitat que s’emmarca en el conjunt de les Festes d’Estiu del municipi. Amb motiu d’aquesta 25a edició de l’activitat, es repartiran ampolles de cava dissenyades especialment per a l’ocasió i, com en els darrers anys, se celebrarà una recollida solidària d’aliments que es donaran a Creu Roja.

Les persones interessades en participar en aquesta activitat han de descarregar-se el full d’inscripció a través del lloc web de l’ajuntament, www.poblamafumet.cat, i portar-lo al consistori com a molt tard, el proper divendres dia 19 d’agost.