L’ajuntament redactarà un pla integral de platges

Alejandro Fernández ha destacat que “amb aquest document s’aconseguirà fixar els usos, els serveis i la mobilitat en cadascú dels indrets”

Per . Actualitzat el

Platja Llarga de Tarragona.

L’alcalde en funcions i coordinador d’estratègies de ciutat, Alejandro Fernández, ha encarregat a l’Oficina de Projectes de l’Ajuntament de Tarragona la redacció d’un Pla Integral de Platges. Des de l’Oficina de Projectes es coordinarà amb diferents serveis de l’Ajuntament un document que, posteriorment, se sotmetrà a la valoració dels grups polítics del consistori. Els serveis municipals implicats en la redacció del Pla Integral de Platges seran Medi Ambient, Urbanisme, Mobilitat, Cultura, Neteja, EMT, Domini Públic i Guàrdia Urbana.

Alejandro Fernández ha avançat que aquest document, entre altres, fixarà els següents aspectes:

1- Tipologia de cada platja.

2- Valors naturals a preservar.

3- Aparcament, accessibilitat i transport públic.

4- Usos i serveis, així com incompatibilitats.

5- Equipaments fixes i de temporada.

6- Seguretat.

Finalment, ha recordat que “no hi ha cap capital de província a Espanya amb unes platges de tanta qualitat com les tarragonines, que són un actiu de primer nivell i que per tant requereixen una ordenació acurada i que doni garanties tant als emprenedors com als usuaris”.