La Colla Jove presenta ‘El Tram de la Síndria’

La principal novetat d’enguany és el Tobogan Aquàtic Lila que convertirà la Baixada de la Peixateria en una atracció d’aigua per combatre la calor

Per . Actualitzat el

El tram de la síndria

La Colla Jove Xiquets de Tarragona es prepara per tenir-ho tot a punt per un mes d’agost molt complet. Més enllà de les cites castelleres, i com és habitual, la Colla Jove posa de manifest el seu compromís per seguir dinamitzant la ciutat de Tarragona.
Així doncs, l’entitat farà gala de la seva força social oferint un conjunt d’activitats obertes a tota la ciutat, i que aquest any s’engloben sota el títol d’El Tram de la Síndria.

La Baixada de la Peixateria es transformarà en un tobogan aquàtic de 50 metres

Tot plegat començarà per Sant Roc. A més a més d’actuar al carrer Cós del Bou el dilluns dia 15, els de la camisa lila tornen a organitzar diverses activitats incloses en les festes del Cós del Bou, un carrer on tenen ubicat el seu local i amb el que se senten especialment units.
El dissabte 13 d’agost, a les 12 hores, la Colla Jove tornarà a posar en marxa al seu local, la 4a edició del famós i sempre espectacular concurs de l’Estibacaixes. Es tracta d’una competició gens convencional i molt emocionant on l’objectiu és apilar, mentre s’escalen, tantes caixes com l’equilibri permeti.
Els participants de ben segur que faran ús de la força, equilibri, el valor i seny, si volen aconseguir els premis DAMM que estan en joc. Les inscripcions, obertes a tothom, tindran un cost simbòlic d’un euro i, tot i que es podran fer aquell mateix dia al local, es recomana apuntar-s’hi amb antelació: social@jovedetarragona.cat.
Uns dies més tard, el dimarts 16 d’agost, i des de les 16.30 hores, l’aigua serà la protagonista de la jornada. La gran novetat, i principal atractiu, serà el Tobogan Aquàtic Lila que instal·laran prop del local de la Colla Jove. Amb 50 metres de longitud, l’activitat convertirà la Baixada de la Peixateria en un autèntic i refrescant tobogan d’aigua, obert a totes les edats i gratuït.
A més, a les 18.30 s’iniciarà la Gimcana d’Aigua. Les inscripcions es realitzaran durant tota la tarda al Cós del Bou i es tancaran 5 minuts abans d’iniciar-se la Gimcana. Proves d’agilitat, equilibri i sobretot activitats per remullar-se, portaran a l’equip guanyador a obtenir una recompensa com a premi. Tanmateix i en clau infantil, aquella tarda també es podrà participar en el taller de trenetes de cabell i el de polseres Jove d’estiu. La tarda finalitzarà a les 19.30 amb la tradicional Guerra d’Aigua. La música amenitzarà el combat en el qual que hi estan permesos tot tipus d’artefactes aquàtics: galledes, ampolles, esponges, pistoles d’aigua… Objectiu? Divertir-se i acabar ben remullats.

Música, còctels d’estiu i un concurs que té molta corda

Arribat Sant Magí, la Colla afrontarà una de les diades més significatives i estimades pels liles, la de la plaça de les Cols, el dia 19 d’agost. I pel que fa a l’activitat social, el Tram de la Síndria també inclourà diversos esdeveniments de cara a la festa ‘petita’ de Tarragona.
El dimecres dia 17, s’estrenarà la degustació del còctel Aigua de Síndria: un combinat refrescant a base de síndria, taronja i rom, que endolcirà la calorosa nit d’estiu. A més, per sopar hi haurà pica pica i amanides de pasta ben fresques.
Es podran adquirir els tiquets d’Aigua de Síndria+Sopar per un preu simbòlic de dos euros. Serà a partir de les 22 hores, en acabar l’assaig especial al local de la Colla Jove. La venta es realitzarà el divendres anterior, dia 12, al mateix local, en horari de 21.30 a 22.00 hores i també de 00.00 a 00.30 hores. Es disposaran d’unitats limitades.
La nit de divendres 19, està prevista la Festa de la Colla: #SeLila per Sant Magí. A les 23.00 hores, el local de la Jove de Tarragona es transformarà en una pista de ball apte per a tots els estils. Bon ambient i bona música, amb un servei de barra que oferirà un altre combinat exclusiu, recepta d’uns bons amics de la colla: el Gin Jove.
Durant el matí de dissabte 20 d’agost, a les 10.00 hores, es celebrarà el 5è Concurs d’Estirada de Corda, una de les activitats estendard de la Colla Jove i que retorna al Cós del Bou, la seva ubicació original.
Els equips participants, d’entre 8 i 12 persones, podran competir per endur-se grans premis en joc. Les inscripcions seran per grups (30 euros) i inclouran una consumició gratuïta per a cada membre. Restaran obertes de l’11 fins al dia 18 d’agost i es realitzaran via web (www.collajovetarragona.cat), on també podreu consultar les bases. Qualsevol dubte, podreu adreçar-vos a social@jovedetarragona.cat.
I després del Concurs de Corda, a les 12.00 del matí del mateix dia 20, fi de festa amb el JOVErmut al Cós del Bou. Amb servei de barra i d’entrepans, el ritme anirà a càrrec del punxadiscos Mr. PinUp, i serà la millor manera de posar el punt final al Tram de la Síndria, una setmana plena d’activitats per a tots els gustos i edats.

El Tobogan Aquàtic Lila, principal novetat i atractiu d'enguany, amb 50 metres de longitud

El Tobogan Aquàtic Lila, principal novetat i atractiu d’enguany, amb 50 metres de longitud.

El 5è Concurs d'Estirada de Corda, consolidat com un esdeveniment amb gran èxit entre les  entitats tarragonines

El 5è Concurs d’Estirada de Corda, consolidat com un esdeveniment amb gran èxit entre les entitats tarragonines.

Cartell principal dels actes del 'Tram de la Síndria'

Cartell principal dels actes de ‘El tram de la síndria’.