Mor una dona de 76 anys a la platja de la Pineda

Diversos equips de Creu Roja li han fet les tasques de reanimació però no han pogut fer res per salvar-li la vida

Per . Actualitzat el

Una dona de 76 anys de nacionalitat alemanya ha mort aquest dimecres al matí a la platja de la Pineda a Vila-seca. La víctima estava allotjada en uns apartaments de la zona.

Els fets han passat a les 10.40h quan els socorristes han tret el cos surant de l’aigua. Segons les primeres informacions la dona estava entrant a l’aigua, a la zona propera a l’espigó del pantalà, i s’ha desplomat. Els socorristes, amb l’ajuda d’un usuari, han tret el cos de la dona, que no es trobava en una zona gaire profunda.

En un primer moment la dona estava conscient però tenia dificultats per respirar. Poc després ha entrat en parada cardiorespiratòria i els socorristes de Creu Roja han començat a fer les tasques de reanimació fins que ha arribat el SEM.

La dona ha acabat morint a la platja. En el moment dels fets onejava la bandera verda.