L’Espai Jove Kesse ofereix un taller de realitat virtual

L’activitat l’impartirà Petits Enginyers i regala unes ulleres de realitat virtual a cada participant

Per . Actualitzat el

En el marc del programa d’activitats ESTIU TARRAGONAJOVE 2016, la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, i amb la coorganització de Petits Enginyers, proposa per demà dijous, 4 d’agost, de les 19 a les 21h el taller INPUT RV- realitat virtual a l’Espai Jove Kesse. Taller obert a la descoberta i funcionament de la realitat virtual mitjançant la novetat de les cardboard i l’aplicació mòbil. Aquesta activitat té cost de 5 euros i inclou unes ulleres google cardboard d’obsequi. Està dirigida a joves a partir de 12 anys i requereix d’inscripció prèvia.

Les inscripcions es poden realitzar pel web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès (plaça imperial tarraco,1) de dimarts a dijous de 9 a 14, (divendres fins les 13h) i dimarts i dijous, també de 16.30 a 19h. L’Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret 12-14) també oferirà suport en la reserva de places i inscripcions de dimarts a dissabte, de les 17 a les 21h.

La programació d’activitats ESTIU TARRAGONAJOVE forma part del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.