Un any més, Salou es vesteix de daurat

Un dels grups destacats de les Nits Daurades 2016 és Fangoria, amb Alaska

Per . Actualitzat el

Salou es vesteix de festa coincidint amb el punt àlgid de la temporada turística. Les Nits Daurades, amb més de trenta anys d’història a la capital de la Costa Daurada, es confeccionen des de la regidoria de Cultura i Festes pensant en el públic divers que visita Salou a l’estiu. Sota aquesta idea, la programació intenta donar resposta a totes les edats, nacionalitats, cultures i inquietuds artístiques. Hi ha des de música, ball, màgia de gran format, cultura popular, etc.

Del 9 al 15 d’agost es desenvoluparan aquestes festes que porten diversió i molta activitat al municipi.  En l’edició 2016 el punt neuràlgic continua sent la plaça de les Comunitats Autònomes, al bell mig del passeig Jaume I. Per aquest escenari desfilaran grups com Fangoria –amb la incombustible Alaska– o The Amy’s Big Band, una banda de tribut a la desapareguda Amy Winehouse; a més d’altres espectacles de gran format a càrrec de The House of Illusion que porten un xou de màgia i il·lusionisme; o altres propostes més tradicionals com un espectacle de folklore aragonès o la dansa de Fuego Flamenco, amb la companyia de Mónica Novillo o la trobada d’havaneres.
Les propostes per a les Nits Daurades també inclouen activitats per a la canalla, amb les actuacions dels gegants, la mulassa i els nanos de Salou a més de la Nit del Foc amb la participació dels Diables Maleïts, les Bruixes Latemó, el Xaloc i la Morena de Salou o la zona d’inflables a l’espigó del Moll, entre altres.

El 15 d’agost, darrer dia de la festa els actes religiosos com una processó pels carrers de Salou en honor la Verge Santa Maria del Mar i un espectacular castell de focs a càrrec de la pirotècnia Tomas S.L de Benicarló,  a més del concert de l’orquestra Moonlight, tancaran set dies d’actes festius.