Bon estiu a tothom

Per . Actualitzat el

Normalment dedico aquest espai a reflexionar, amb més o menys encert, sobre algun tema d’actualitat. En aquesta ocasió em permetran, però, que em limiti a desitjar un bon estiu a tots els lectors, lectores, anunciants i entitats col·laboradores que setmana rere setmana fan possible el repartiment de 25.000 exemplars de Notíciestgn a tots els municipis del Baix Penedès i a una gran majoria del Tarragonès.

Nosaltres ara ens aturem unes setmanes per recarregar bateries i tornar en plena forma el pròxim dimecres 7 de setembre. Espero que aquest mes d’agost sigui profitós per a tothom i que en tornar de les vacances encetem una nova temporada periodística que, en el cas de Notíciestgn, serà molt important. Els avanço que, tot coincidint amb les festes de Santa Tecla (23 de setembre), aquest setmanari celebrarà el seu 7è aniversari i ho farà amb novetats importants que seran clarament visibles per a l’audiència i també per als anunciants. Mentrestant, que gaudeixin del que queda d’estiu.