El Morell lliura un vehicle als voluntaris de Protecció Civil

El vehicle està dotat amb un desfibril·lador portàtil i altres equipaments necessaris per a les tasques de l’entitat

Per . Actualitzat el

Dow Quemical El Morell

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Morell està d’enhorabona, ja que ha rebut una bona notícia que, sens dubte, contribuirà a millorar i potenciar la seva bona tasca en els actes socials, esportius i lúdics que tenen lloc al municipi al llarg de l’any.

I és que en el marc de la Festa Major d’Estiu que El Morell viu durant aquests dies, ha tingut lloc el lliurament del nou vehicle amb el qual els voluntaris de Protecció Civil veuen millorades les seves condicions de suport als actes públics del municipi. Aquest vehicle, a més, està dotat amb un desfibril·lador portàtil i altres materials necessaris per al correcte desenvolupament de les tasques pròpies dels membres de l’entitat. Aquest nou vehicle, un Dacia Duster, substitueix l’anterior cotxe que feia servir Protecció Civil del Morell i que ara, un cop rebuda la nova unitat, serà donat de baixa.

Aquest nou vehicle ha estat possible gràcies a la col·laboració de Dow Chemical, que n’ha finançat una part, mentre que l’altra part ha estat sufragada pel mateix ajuntament del Morell. Per aquest motiu, l’acte d’entrega ha comptat amb la presència tant de diferents representants consistorials com la de Kepa Díaz de Mendíbil, que en el seu últim acte com a director de Dow Chemical Tarragona ha destacat que “aquest vehicle representa per a nosaltres un exemple més de la cultura de Dow, que es basa en la seguretat, en la cooperació i relació amb el nostre entorn més immediat i, per descomptat, en aportar el nostre granet de sorra sempre que sigui possible per contribuir a millorar l’acció d’entitats de voluntaris, com és el cas de l’Associació de Protecció Civil del Morell”.

Per la seva banda l’alcalde del municipi, Pere Guinovart, s’ha referit a Dow com “un clar exemple de la relació que ha d’haver-hi entre indústria i poble, per la demostrada sensibilitat i compromís de Dow cap a les necessitats i preocupacions dels municipis veïns”. En aquest mateix sentit, Guinovart s’ha referit a Kepa Díaz de Mendíbil com “el millor exponent de la senzillesa, la proximitat i l’eficiència amb la qual Dow ens ha tractat sempre”. També en representació del consistori ha intervingut Eloi Calbet, tinent d’alcalde de Protecció Civil, qui ha destacat “l’enorme tasca que duen a terme les entitats, fonamentalment a través del voluntariat, de l’entusiasme i de l’acció desinteressada. Sense aquesta empenta no seria possible fer moltes de les coses que tenen lloc als municipis petits. Un exemple clar és la Festa Major que vivim aquests dies, que compta amb un ampli ventall d’activitats organitzades per les entitats. I per descomptat, també és possible gràcies a la presència dels voluntaris de Protecció Civil, que vetllen pel correcte desenvolupament dels actes festius des del vessant de la seguretat”.

Finalment Anton Brunet, president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Morell, s’ha mostrat “molt agraït en nom dels nou membres que integrem l’entitat, perquè aquest nou vehicle representa per a nosaltres veure millorades les nostres possibilitats d’acció. I no només pel vehicle, sinó també pel desfibril·lador que incorpora i que, en cas de necessitat, ens pot ajudar a salvar vides”. A més, Brunet ha aprofitat l’acte per recordar que “som una entitat amb més de 20 anys de trajectòria al Morell, i esperem poder augmentar el número per molts més anys, per la qual cosa convidem a acompanyar-nos tothom qui vulgui sumar-se als voluntaris de Protecció Civil. Som voluntaris, però la nostra feina és molt gratificant”.

DOW Quemical El Morell DOW Quemical El Morell