Mor un home de 82 anys a la platja Llarga de Tarragona

L’home va morir per causes externes quan estava a l’aigua. No s’ha trobat aigua als seus pulmons.

Per . Actualitzat el

Mort platja llarga de Tarragona

Un home de 82 anys de nacionalitat suïssa va morir aquest dijous a la tarda a la platja Llarga de Tarragona, concretament a la zona del càmping, proper a la zona de socors i salvament de la Creu Roja.

Els fets van passar a les 18.30 h quan els socorristes van treure un cos surant de l’aigua. Diversos equips de la Creu Roja van començar les tasques de reanimació i protocol habitual en aquests casos. El Servei d’Emergències Mèdiques també va activar el seu helicòpter però aquest no va haver d’actuar. L’home va acabar morint a la platja quan passaven pocs minuts de les set de la tarda.

Segons les primeres informacions, l’home no tenia líquid als pulmons. Tot apunta que va patir una patologia externa quan estava dins l’aigua. En el moment dels fets onejava la bandera verda.