Les protestes per la gratuïtat de l’AP-7 provoquen cues de 14 Km a l’autopista

Els alcaldes del Pacte de Berà han tallat l’N-340 durant més de mitja hora i els camioners han fet una marxa lenta a l’AP-7

Per . Actualitzat el

Les mobilitzacions del territori convocades per alcaldes de la demarcació (a l’N-340) i pels transportistes (a l’AP-7) han dificultat la circulació de vehicles a la Costa Daurada aquesta tarda en plena operació sortida de les vacances d’agost. Tal com havien anunciat, els alcaldes dels municipis afectats pel pas de l’N-340, junt amb uns quants procedents d’altres zones de la demarcació i pel delegat territorial de la Generalitat, han tallat la nacional durant 40 minuts, provocant cues sobretot en sentit sud. El trànsit es va tallar a les 18 hores, sota el lema ‘Solucions a l’N-340’, i es va reobrir a tres quarts de set amb bastants efectius dels Mossos d’Esquadra regulant la circulació al llarg de tota la nacional.

Els problemes més greus s’han registrat  l’AP-7, on la marxa lenta protagonitzada pels transportistes de la FEAT entre Tarragona i Torredembarra en ambdòs sentits de la marxa. Les cues en sentit sud han superat els 14 km de llargada i a última hora del vespre la circulació encara era difícil a la via ràpida. Tant els alcaldes com els transportistes reclamen la gratuïtat de l’AP-7 a la demarcació mentre la nacional 340 no estigui desdoblada a tot el tram de la demarcació. A les mobilitzacions d’avui s’hi han sumat els alcaldes de les Terres de l’Ebre, que fa mesos que protagonitzen mobilitzacions similars a la 340 al sud de Catalunya.

Imatge del tall de l’N-340 protagonitzat per alcaldes de la demarcació. / Foto Podem.