Josep Fèlix Ballesteros: ‘Els Jocs Mediterranis seran un èxit’

L’alcalde assegura que ‘el finançament necessari per a l’organització dels Jocs està assegurat’

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, manifesta que en aquest moment es disposa de l’acord polític i el consens tant amb el Govern de la Generalitat, com el de l’Estat, així com amb els diferents partits polítics majoritaris i el Comitè Olímpic Espanyol per garantir que hi haurà el finançament necessari per a l’organització i celebració dels Jocs Mediterranis 2017. “L’acord econòmic no està formalitzat però estem segurs que es farà en el quart trimestre de l’any”.

L’alcalde Ballesteros va donar la data del 31 de juliol pensant que hi hauria el Govern Central constituït, “però com que no és així i no hi ha ningú que ens pugui donar la garantia que es constitueixi en els pròxims dies, tenim temps fins a l’octubre per acabar de concretar l’acord. Sabem que serà així perquè estem treballant amb el Govern de la Generalitat i els partits majoritaris de Madrid i comptem amb el seu compromís ferm”. I continua: “A més a més, durant aquest període hem aconseguit del Govern de l’Estat un nou compromís de 3 milions d’euros que ja va anunciar la vicepresidenta del Govern després del Consell de Ministres el passat de 10 de juny”.

I conclou: “Com a alcalde no tinc cap dubte que, amb els suports polítics que tenim, els Jocs Mediterranis estan plenament garantits”. A més a més, “des de fa setmanes estem realitzant visites setmanals a les principals infraestructures dels Jocs amb l’objectiu de constatar la seva evolució. De fet, la pròxima setmana ja començarà la reforma de l’estadi d’atletisme”.

En definitiva, per l’alcalde Ballesteros “no hi ha cap dubte que els Jocs estan garantits, que les obres avancen al ritme previst, tal com tothom pot comprovar in situ –a peu de les instal·lacions que s’estan construint– i que els Jocs seran un èxit”.