‘Performance’ pels refugiats al Balcó del Mediterrani

Per . Actualitzat el

El passat divendres es va iniciar la campanya d’estiu de l’Assemblea Nacional Catalana a tot Catalunya que, a Tarragona, va servir per denunciar el tracte que l’Estat espanyol està donant als refugiats. Per fer-ho, el cicle de teatre al carrer que es fa a l’ANC va organitzar una performance al Balcó del Mediterrani, que va aplegar centenars de persones i que va captar l’atenció de molts vianants.

Primer es va cantar una cançó, després es va llegir un llegir un manifest i seguidament es va fer la breu representació en què vuit persones vestides de negre, amb salvavides i un cartell de denúncia a l’esquena s’anaven estirant al terra com si s’ofeguessin al mar. En acabar es va cantar una altra cançó i, per finalitzar, el coordinador de Tarragona de l’ANC i la presidenta d’Òmnium Cultural van fer un breu parlament.