Darrer open del Challenge de pàdel TennisPark

Per . Actualitzat el

La parella formada per Gerard Gras i Moisès Puig han guanyat el cinquè Open, el Tie-Break, l’últim del Challenge de Pàdel TennisPark 2016 en proclamar-se campions de Primera Masculina, després d’imposar-se en una vibrant i disputada final a Javi Cano i Raúl Hernández. En categoria femenina les millors han estat Sònia Mudarra i Marta Valls, campiones de Primera Femenina, que han guanyat a la parella formada per Olga Mesa i Lídia Vidal.

La festa i lliurament de premis del passat diumenge, un cop realitzades les finals, va aplegar més de 200 persones a la Piscina del TennisPark. Aperitiu, premis, sorteig de regals i bona música van donar forma i van servir de cloenda al cinquè i últim Open d’una competició única. El punt i final del Challenge de Pàdel TennisPark 2016 tindrà lloc el pròxim 29 de juliol quan, en el marc de la Festa d’Estiu a Lumine Restaurant & Beach Club, es doni a conèixer el nom de guanyador o guanyadora del Fiat 500 que se sortejarà entre els inscrits a tres o més Open del Challenge.