El Corte Inglés reforça el seu posicionament logístic a La Bisbal

El grup de distribució inaugura una nova plataforma logística ubicada en uns terrenys de més de 230.000 metres quadrats

Per . Actualitzat el

El Corte Inglés La Bisbal del Penedès

El Corte Inglés ha inaugurat una nova plataforma logística, situada estratègicament a La Bisbal del Penedès per reforçar el seu servei a Catalunya i la resta de l’arc Mediterrani.  La plataforma neix com un complement al centre d’emmagatzematge i distribució que el Grup disposa a Montornès del Vallès, operatiu des de finals dels anys 70 i amb una extensió de 200.000 metres quadrats.

La nova plataforma, situada en uns terrenys de més de 230.000 metres quadrats, compta en aquesta primera fase amb una superfície d’emmagatzematge de més de 45.000 metres quadrats, gràcies a una inversió de prop de 70 milions d’euros. El centre disposa de capacitat suficient per augmentar en el futur, per tal de millorar el servei i la distribució, no només a Catalunya, sinó també a Aragó, Llevant, Múrcia i Balears.

Amb aquesta inauguració, El Corte Inglés suma gairebé un miler d’empleats dedicats a tasques de logística i distribució a Catalunya.

La logística és una part fonamental de la distribució i per això és imprescindible una actualització constant, per tal de millorar en eficiència i agilitat. Per aconseguir aquesta meta, El Corte Inglés incorpora de forma permanent les últimes tecnologies i sistemes que apareixen al mercat.

A més dels centres logístics de Catalunya, el Grup El Corte Inglés compta amb una gran plataforma a Valdemoro (Madrid), on la superfície d’emmagatzematge supera els 500.000 metres quadrats. Aquest centre, en el qual treballen unes 3.000 persones, emmagatzema més de 15 milions d’unitats de productes en una superfície equivalent a 100 camps de futbol. En aquest centre logístic, cada dia hi entren més de 700 camions amb mercaderia i altres 450 en surten per repartir-la entre les botigues.

El Corte Inglés La Bisbal del Penedès