Aparcar a Tarragona tot el dia costarà 5,5 euros

La tarifa general per minut s’incrementarà lleugerament i passarà dels 0,035 euros actuals als 0,037 euros

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona ha presentat les noves tarifes dels aparcaments que preveuen que aparcar tot el dia passi de costar els 12,60 € actuals a 5,5 €. Les noves tarifes es ratificaran en el consell d’administració que l’empresa municipal celebrarà aquest dijous i entraran en vigor el proper 1 de setembre.

L’objectiu de les noves tarifes és aconseguir més usuaris als aparcaments i afavorir el comerç i l’hosteleria al centre de la ciutat, ja que els nous preus, més atractius, poden afavorir l’arribada de més clients.

La novetat més important és la rebaixa, de 12,6 a 5,5 euros (un descompte del 56%), en el preu per aparcar tot el dia. Aquests 5,5 € seran l’import màxim diari, de manera que a partir de les 2 h 30 minuts de tenir el vehicle estacionat en un aparcament de l’AMT es deixarà de pagar.

D’altra banda, es manté la tarifa nocturna que permet estacionar als aparcaments municipals des de les 21 fins a les 6 h per 0,60 € / hora. La tarifa general per minut s’incrementarà lleugerament, passant dels 0,035 euros actuals als 0,037 euros a partir de l’1 de setembre.

La posada en marxa de les noves tarifes anirà acompanyada d’una campanya informativa per difondre els nous preus i per què la ciutadania identifiqui clarament els aparcaments d’Aparcaments Municipals de Tarragona.

Aparcaments municipals de Tarragona gestiona vuit aparcaments al centre de la ciutat, que ofereixen un total de 2.558 places: Battestini, Tàrraco, Joan XXIII, Avinguda Catalunya, Rambla President Lluís Companys, Saavedra, Bastos i Torroja.

tarifes