Albert Abelló denuncia l’immobilisme de l’equip de govern contra l’incivisme

El Grup Municipal reclama més presència policial i incrementar el nombre i la quantia de les sancions

Per . Actualitzat el

El Portaveu del Grup Municipal de CDC a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha denunciat aquest dilluns “l’immobilisme” de l’equip de govern (PSC – PP) a l’hora de posar fi a l’incivisme que pateix la ciutat. Segons Abelló, «Cada setmana es produeixen desenes d’actes incívics amb total impunitat», per això el portaveu de CDC reclama incrementar la presència policial i augmentar tant el nombre de sancions com la quantia de les multes. «Sabem que els nombre actual d’efectius de la Guàrdia Urbana és insuficient i considerem que la plantilla necessita molt més que 10 agents nous cada any», ha apuntat.

«No s’està sancionant», ha lamentat Abelló, que ha posat d’exemple els jocs del parc de Bonavista acabats d’estrenar que han estat arrencats i cremats, l’incendi d’un contenidor soterrat i el trencament de vidres al Centre Cívic de Sant Salvador. «Aquest actes vandàlics, entre molts altres, s’han comés aquest mes de juliol i ningú ha estat multat», ha assenyalat el portaveu de CDC, que també ha criticat la desídia de l’equip de govern davant els sempre presents excrements de gossos a la via pública i l’acumulació de voluminosos al costat de contenidors, en solars o en zones verdes.

«Hem de dir prou als actes incívics que, malgrat siguin produïts per una minoria, taquen la imatge de tota la ciutat», ha manifestat Abelló, que ha afegit que no entén la «inacció» de l’equip de govern davant d’aquesta xacra. En aquest sentit, el portaveu de CDC ha recordat que combatre l’incivisme era una de les promeses electorals tant del PSC com del PP. «De fet, el PP va prometre augmentar les sancions amb multes de 3.000 euros per destrossar el mobiliari urbà», ha recordat el portaveu convergent, que lamenta que, un cop amb la cadira al govern, els dos partits hagin oblidat la tolerància zero contra el vandalisme.