La Diputació signarà un manifest a favor del nou BCN World

El text valora positivament l’aprovació inicial, el passat 30 de juny, del pla director urbanístic que ha de definir el projecte

Per . Actualitzat el

BCN World Ricard Checa

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona impulsa un manifest encaminat a recollir suports al món local a l’entorn del projecte de Centre Turístic Integrat, anteriorment conegut com Barcelona World. El text valora positivament l’aprovació inicial, el passat 30 de juny, del pla director urbanístic que ha de definir el projecte, i fa una crida a les forces econòmiques i socials, a les administracions i a la ciutadania en general per continuar-hi treballant. En aquest sentit, assenyala que «encara queda molt camí per córrer».

El manifest -du per títol Centre recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i de Salou: el Pla Director Urbanístic (PDU) esdevé un pas important per a les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre– destaca la repercussió econòmica que representarà el fons social derivat d’aquesta inversió, i el fet que una part del projecte es destinarà a la cobertura de necessitats socials. També destaca com a condició a tenir en compte «el respecte pel medi ambient i les millores tècniques en la construcció del complex, relatives a l’estalvi i l’eficiència i a l’ús d’energies renovables».

La signatura del manifest es durà a terme el pròxim 27 de juliol al matí en un acte a la Diputació. Aquesta institució hi ha convocat els alcaldes i alcaldesses dels municipis costaners del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre així com els alcaldes i alcaldesses dels caps de comarca i els presidents i presidentes dels deu consells comarcals.