El CSI entra en escena al Vendrell

La campanya de sensibilització sobre els excrements de gossos es reforça amb vídeos inspirats en la sèrie americana

Per . Actualitzat el

La regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals ha posat en marxa una nova acció dins de la campanya de sensibilització per al foment de la recollida d’excrements de gossos de la via pública. Es tracta d’un conjunt de vídeos inspirats en la popular sèrie de televisió americana CSI, que s’emetran a Televisió El Vendrell des d’aquest divendres i també es difondran per les xarxes socials.

En concret, són 5 capítols d’entre 4 i 5 minuts de durada, protagonitzats pel Grup de Teatre Inestable del Vendrell, amb guió i producció de Jordi Caralt i realització d’Edgar Toldrà.

L’objectiu dels vídeos és conscienciar, amb un toc d’humor,  els propietaris de gossos perquè siguin més responsables. Per això, els capítols abordaran temes com la problemàtica dels excrements o dels orins, la presència de gossos a les platges, l’entrada d’animals en equipaments públics o la problemàtica que els animals puguin beure en fonts públiques.

La campanya de sensibilització per al foment de la recollida d’excrements de gossos de la via pública s’allargarà fins al 14 d’agost.

 

Enllaç del primer vídeo: https://goo.gl/wrb9RT