Arrenca la quarta edició del Poblatapa

La ruta de tapes s’allargarà fins al dia 31 de juliol i hi participen tretze establiments del municipi que ofereixen les degustacions a 2,5 euros

Per . Actualitzat el

Poblatapa

Divendres passat va començar la quarta edició del Poblatapa, la ruta gastronòmica de la Pobla de Mafumet. Fins al dia 31 de juliol, aquelles persones que ho desitgin podran degustar les diferents propostes gastronòmiques elaborades pels tretze establiments participants en aquesta iniciativa. El preu d’una tapa i una beguda serà de 2,5 euros. Enguany, i com a novetat, l’Ajuntament de La Pobla ha creat una aplicació gratuïta per a Android i iOS, amb què els participants podran geolocalitzar els establiments, valorar les tapes i compartir les seves opinions.

A més, els tapejadors també disposaran d’una guia en paper, editada per l’Ajuntament, i que es podrà recollir en qualsevol dels establiments gastronòmics adherits a la iniciativa, els quals estan senyalitzats amb un cartell indicador. Aquesta guia inclou un mapa amb la ubicació dels establiments adherits, així com la fotografia i descripció de cadascuna de les 13 propostes gastronòmiques, a més de l’adreça, telèfon i horari en què se serveixen les diferents tapes. La guia del Poblatapa és, a més, una eina que serveix per aconseguir premis. I és que cada cop que es consumeixi una tapa, l’establiment haurà de posar un segell en aquesta guia, de manera que quan s’hagin obtingut un mínim de 10 segells, els participants hauran de portar-la a l’Ajuntament (entre les 10 i les 14 hores dels dies laborables) i se’ls lliurarà la gerra del Poblatapa. Així mateix, se’ls lliurarà una butlleta per participar en la votació de la millor tapa la qual els servirà per entrar en el sorteig de tres caps de setmana a Mallorca per a dues persones. Els noms dels guanyadors del sorteig, que se celebrarà el dia 5 d’agost, es publicaran als canals de comunicació municipals, és a dir, a través de la pàgina web de la Pobla i al seu Facebook i Twitter.