Vila-seca estrena APP per a la Festa Major

“Vila-seca Activa”, l’aplicació per mòbils i tauletes, des d’avui disponible per iOS i Android

Per . Actualitzat el

L’aplicació per a mòbils i tauletes “Vila-seca Activa” s’ha presentat avui al matí en roda de premsa a Vila-seca. Aquesta aplicació municipal, desenvolupada sobretot per a la promoció cultural, turística i comercial, ha estat presentada pel president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, i la regidora de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, Cristina Campallo.

“Vila-seca Activa”, disponible de manera gratuïta des d’avui mateix als mercats d’iOS i Android, contempla tres eixos principals: la promoció del teixit comercial del municipi, la informació turística i la divulgació cultural. “En l’àmbit del comerç, pretenem que l’aplicació sigui una nova eina per a promocionar i donar a conèixer els nostres comerços locals a tota la ciutadania i als nostres visitants” ha destacat la regidora de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, Cristina Campallo, la qual també ha afegit que “ja s’hi ha adherit uns 200 comerços del municipi” que apareixen classificats per a poder localitzar-los més ràpidament.

El president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Segura, ha destacat que la informació turística té un gran pes en aquesta aplicació, ja que “Vila-seca Activa inclou tot allò que es pot visitar, on dormir, com arribar, etc. amb l’objectiu de promocionar els punts d’interès i els atractius del municipi”. També, com a tercer eix, l’aplicació ofereix informació de caire cultural, a través d’una agenda d’actes classificada per categories.

De fet, el president també ha anunciat que els actes de la Festa Major d’Estiu, que començaran a la Pineda el proper 22 de juliol i finalitzaran a Vila-seca el dia 3 d’agost, ja es poden trobar amb detall en aquesta nova aplicació.

Tota la informació disponible compta amb una geolocalització, per tal que els usuaris que hi accedeixin puguin ubicar amb facilitat els actes de l’agenda cultural, els comerços i els punts d’interès. Cal destacar, a més, que la informació es pot visualitzar en 5 idiomes: català, castellà, anglès, francès i rus.

L’aplicació, que ha estat desenvolupada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, amb el suport del Patronat de Turisme, i dissenyada pel grup APPAjuntaments, tecnologies.