La sanitat tarragonina aporta 217 quilos d’aliments a la campanya «La fam no fa vacances»

Els tres proveïdors sanitaris de la ciutat, ICS, Xarxa Tecla i GiPSS, han col·laborat activament en la campanya del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona

Per . Actualitzat el

En total, s’han recollit 217 quilos prioritzant els més necessaris i recomanats, com la llet, l’oli i les conserves de peix; i d’altres com llegums, arròs i galetes. Tots els productes s’han lliurat al Centre de Distribució d’Aliments que Càritas té al barri de Sant Salvador i a l’Associació Joventut i Vida que gestiona el menjador social del barri de Bonavista. L’entitat ofereix diàriament una mitjana de 190 àpats a persones que arriben derivades des dels Serveis Socials.

Al llarg del mes de juny, treballadors i usuaris dels centres públics de salut han realitzat les seves aportacions als següents centres sanitaris de la ciutat: Hospital Joan XXIII, Hospital Sociosanitari Francolí, Hospital Sant Pau i Santa Tecla, Residència Santa Tecla Ponent, CAP Llevant, CAP Tàrraco, CAP Sant Salvador, CAP Jaume I, CAP Torreforta, CAP Bonavista, CAP Sant Pere i Sant Pau i CAP Rambla Nova.

Les entitats receptores i els proveïdors sanitaris han agraït sincerament la participació i col·laboració dels ciutadans que han fet possible recaptar a la ciutat de Tarragona 217 quilos d’aliments, que contribuiran a fer que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària durant l’estiu.

Campanya la fam no fa vacances