Setena mostra d’artistes de l’Ateneu de Tarragona

Per . Actualitzat el

Ateneu de Tarragona

L’Ateneu va acollir la 7a mostra d’artistes, durant la qual es van lliurar distincions d’agraïment per treballs realitzats, concretament per la catalogació de l’arxiu històric de l’Ateneu de Tarragona (1989-2016) i la finalització del treball de catalogació de la nostra biblioteca (2.100 llibres), amb l’assessorament d’Antoni González Senmartin (delegat del rector de Relacions Institucionals de l’URV); a Ariadna Rufí Pagès i Carles Clanchet Montserrat, respectivament, a més de la menció pública d’agraïment per les obres d’ampliació de la biblioteca per a Ester Pagès (secretària administrativa i vocal d’exposicions) així com per a Joan Rufí, cap de manteniment de l’Ateneu. L’estatueta d’agraïment és obra del recentment distinguit com a Mestre Artesà per part de la Generalitat de Catalunya, el soci i participant a la 7a mostra de socis, Joan Blázquez.