La música, protagonista de la Festa Major d’Estiu de Vila-seca

Més de 10 dies de festa per a tota la família amb les actuacions de Seguridad Social, Celtas Cortos, Reincidentes o Cultrum

Per . Actualitzat el

Celtas Cortos

Vila-seca està a punt per iniciar la seva Festa Major d’Estiu, el pròxim 22 de juliol. Una edició on la música, la cultura popular i les activitats per a tota la família tenen un protagonisme especial durant els més de deu dies de festa que enguany marca el calendari.

Tot i que ja es podrà gaudir de diverses activitats a partir del 22 de juliol, la Festa Major d’Estiu s’inicia oficialment el 25 de juliol, coincidint amb la celebració de Sant Jaume a La Pineda, i s’acaba el 3 d’agost, dia en què Vila-seca honora la Invenció del Cos de Sant Esteve. Més d’una setmana en la qual el consistori ha organitzat una Festa Major amb la música com a protagonista.

En aquest sentit, s’han programat concerts de rock amb bandes conegudes però també hi tindran cabuda diferents gèneres i estils per a tots els gustos, així com els grups de música locals. Així, el dia 23 de juliol actuaran els mítics Seguridad Social, Relamidos i DJ Trabubu i el dia 28 de juliol tindrà lloc la “La nit del rock. 7a Vila-Seca a Tope“, amb els concerts de Reincidentes, Porretas, DKF i Distrito rojo. Celtas Cortos, junt amb Cultrum, Playa de Ángel i la batalla de Dj‘s Sendo i Seerch (La Pegatina) actuaran el dia 29 de juliol i el dia 30, ho faran els Aspencat, Búhos i la batalla de Dj‘s OGT i Nomada (Txarango).

Pensant en tota la família, en el programa d’enguany també hi destaquen activitats tradicionals i culturals de tot tipus. En són un exemple les actuacions castelleres (23 i 30 de juliol), el Ball de Diables de Vila-seca (23 de juliol), el Gran Castell de Focs d’artifici (23 de juliol i 3 d’agost), l’activitat familiar Reggae per Xics (29 de juliol), la Cercavila del Seguici Tradicional amb elements festius i balls com el ball de diables, trabucaires o ball de bastons (31 de juliol) o la gala internacional de màgia (1 d’agost), entre d’altres.

Aquestes són algunes de les propostes programades per una Festa Major pensada perquè tothom trobi activitats al seu gust i per gaudir en família. En aquest sentit, el programa inclou una sèrie d’espectacles infantils, correfoc i fins i tot una canonada familiar. Per saber més sobre les activitats previstes podeu consultar la web La Pineda Platja.

A més, tots aquells que s’acostin al municipi durant els deu dies de la Festa Major podran veure els tradicionals engalanaments dels balcons i els carrers de la vila, que formen part del concurs que se celebra anualment.

El Patronat de Turisme de Vila-seca- La Pineda forma part, juntament amb els Patronats de Cambrils, Salou i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; PortAventura World i la FEHT (Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona), d’una entitat que integra tot el sector i té per objectiu la defensa de les empreses turístiques basades a la Costa Daurada i la promoció de la zona.