Calafell acull la primera prova del Beach Volley Tour 2016

Per . Actualitzat el

Beach Volley

A la platja de Calafell s’ha celebrat el passat cap de setmana la primera prova de la segona edició del Beach Volley Tour, un torneig de vòlei platja organitzat per KDM Events i que consisteix en tres proves de volei platja repartides en tres caps de setmana durant el mes de juliol al municipi de Calafell.
Més de 100 jugadors van participar en el Beach Volley Costa Daurada a la platja de Calafell. Aquesta primera prova va comptar amb sis pistes repartides per la platja de Calafell entre els carrers Monturiol i Àngel Guimerà que van estar ocupades al llarg del matí amb la primera fase del torneig on els 24 equips es competien per definir la seva categoria. Durant la tarda va tenir lloc la segona fase del torneig, amb la fase de grups on s’han acabat de configurar els quadres de la Fase Final de cada una de les categories, or i plata. El pròxim dissabte 16 de juliol es disputarà la segona prova a Segur.