Lliurament de premis de la campanya Pla de Barris del Vendrell

Per . Actualitzat el

Llirament de premis de la campanya Pla de Barris del Vendrell

El passat divendres es va fer el lliurament de premis de la campanya comercial del Pla de Barris, al local del carrer Doctor Robert, 32 del Vendrell.
Aquesta ha estat la sisena campanya de dinamització comercial «Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir», que té com a objectiu potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics. Al lliurament de premis van assistirel regidor del Pla de Barris, Josep Mercader, la regidora de Turisme, Eva M. Serramià i el president del CIT, Magí Mateu.
En total es van lliurar 16 lots elaborats a partir dels 32 premis de Catalunya i tots els obsequis, vals de descompte i serveis oferts pels comerciants participants en la campanya. També es va lliurar un premi per a un comerciant del nucli antic adherit i un premi al comerciant amb més «M’agrada» al Facebook de la campanya «Comprar al barri antic del Vendrell té premi».