El cor InCrescendo de Tarragona omple el Seminari amb la seva música

Per . Actualitzat el

Cor InCrescendo

Prop de 200 persones van assistir el passat diumenge al concert del cor de cambra tarragoní InCrescendo a l’Espai Centre Tarraconense, del Seminari, on van mostrar al públic el resultat d’un any de treball.

Els InCrescendo van presentar el seu repertori propi integrat, en aquesta ocasió, per peces musicals que tenen un fil argumental molt clar: l’amor. L’amor en tots els seus vessants va prendre forma en les veus dels catorze membres d’aquest grup vocal format l’any 2008 i dirigit en l’actualitat per Eduard Pàmies.
El repertori i la posada en escena del concert van ser molt aplaudits pel públic assistent, el qual va poder gaudir de temes de pel·lícula com Can you feel the love tonight, d’Elton John, passant per cançons d’autor com Un vestido y un amor, de Fito Páez, fins a peces emblemàtiques del rock internacional i de casa nostra com una conegudíssima peça de Queen, Somebody to love, o Boig per tu, de Sau. Recentment, els InCrescendo han pres part també en l’exitós Musical Participatiu.