Els Xiquets de Tarragona recuperen sensacions amb castells de 8

Josep Maria Solé, cap de colla, destaca que ‘la colla ha respost molt bé als assajos aquestes últimes setmanes”

Per . Actualitzat el

Xiquets de Tarragona

Els matalassers van actuar el passat dissabte al Pla de la Seu de Tarragona, juntament amb els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sants.

En primera ronda els de la camisa ratllada van descarregar el 2d8f, un castell controlat en tot moment. En segona ronda van descarregar el 3d8. Una estructura amb diversos canvis al tronc, però que no va tenir cap problema per als matalassers. A la tercera ronda ha arribat el 4d8. Un castell que va pujar ferm i que es va descarregar sense problemes. Per tancar la diada, els matalassers van tirar un pd6 molt mogut, però que van descarregar.

El cap de colla dels matalassers, Josep Maria Solé s’ha mostrat satisfet perquè creu que “aquesta actuació serveix per agafar confiança i recuperar sensacions.” També considera que “la colla ha respost molt bé als assajos de la setmana passada”.

Per la seva banda els Castellers de Vilafranca van descarregar tot el que portaven a la diada, el 3d9f, 4d9f, 2d9fm i pd8fm. I els Castellers de Sants 3d9f, 4d9f, 2d9fm i ipd8fm.

2d8f Xiquets de Tarragona

2d8f.

 

4d8, en tercera ronda.

4d8.

 

pd6 Xiquets de Tarragona

pd6.