‘Vengo con sueño’ és el nou vídeo clip de Vergüenza Ajena

El treball compta amb la la col.laboració de Rubén Sierra de La Pegatina

Per . Actualitzat el

Vengo con Sueño és una de les cançons més aclamades pels seguidors dels tarragonins Vergüenza Ajena i amb més reproduccions a les plataformes.

Després d’un any atapeït de concerts arreu de Catalunya i la resta de l’estat, Vergüenza Ajena estrena el videoclip del seu nou single.

Realitzat i produït per Mediaframe Producciones, el videoclip s’ha rodat amb càmera de cinema digital de 35 mm per aconseguir una fotografia òptima que reflecteix i transmet fidelment l’esperit festiu, fresc i divertit de la banda. Vengo con Sueño compta amb la col.laboració de Rubén Sierra de La Pegatina.

Actualment, Vergüenza Ajena es troben immersos en el segon any de gira del seu disc de debut Dibujando Sueños, que s’allargarà fins el 28 d’Octubre, data en que faran l’últim concert de gira a la sala Zero de Tarragona. A partir d’aleshores, es tancaran a l’estudi de gravació per a enregistrar el seu nou disc que veurà la llum a principis de 2017.

El proper dia 31 de Juliol, Vergüenza Ajena seran els teloners de La Gran Pegatina la nit del 31 de juliol al Parc del Pinaret. La bona sintonia entre ambdues bandes de rumba ha donat peu a aquesta col·laboració. El grup de Tarragona aprofitarà al seva actuació al FIM Cambrils per presentar el seu últim treball, Dibujando sueños.

Aquest estiu tenen l’agenda carregada de concerts, entre els que destaquen: Cunit (9 de juliol), Torredembarra (23 de juliol), Tarragona (29 de juliol), Cambrils (31 de juliol), Vilanova i la Geltrú (2 d’agost), Bonavista (Tarragona, 5 d’agost), Vilarodona (6 d’agost), Conesa (13 d’agost), Ascó (18 d’agost), Roda de Berà (20 d’agost), Calahorra (La Rioja, 25 d’agost) i l’Aquelarre de Cervera (27 d’agost).