Arriba l’Apatapa, la ruta gastronòmica del Morell

En la seva segona edició, l’Apatapa ofereix també tapes sense gluten i vegetarianes

Per . Actualitzat el

Tot és a punt al Morell per a la celebració de la segona edició de l’Apatapa, la ruta gastronòmica del Morell. Després del gran èxit de públic assolit l’any passat, la regidoria de Promoció Econòmica aposta per revalidar la iniciativa, que tindrà lloc del 14 al 17 de juliol en un total de 16 establiments del municipi relacionats amb l’alimentació.

L’Apatapa creix i es consolida, ja que eleva el nombre de tapes ofertes –l’any passat en van ser onze, per les setze d’enguany-. El que no canvia és el preu, ja que tothom qui vulgui gaudir de la millor gastronomia morellenca podrà fer-ho per només 2,5 euros, amb beguda inclosa.

Entre les degustacions que oferiran els restaurants, bars i fleques adherits a l’Apatapa 2016 s’hi pot trobar propostes sense gluten i fins i tot vegetarianes, amb l’objectiu que tothom tingui l’oportunitat de gaudir de la ruta de tapes del Morell, que un cop més es distingeix per la qualitat i l’originalitat de les 13 propostes gastronòmiques que inclou.

D’altra banda, l’Apatapa també manté un dels seus principals atractius respecte a l’edició anterior, com és el sorteig de premis entre tots aquells participants que completin un mínim de vuit segells en la seva guia Apatapa. Un cop assolit el mínim, que suposa haver degustat vuit tapes, caldrà presentar la butlleta de participació en el sorteig a l’Ajuntament, al Pavelló o al Punt d’Informació Juvenil. Els interessats a participar del sorteig poden fer la seva votació fins al 28 de juliol, mentre que tres dies més tard, el 31 de juliol i coincidint amb el vermut popular de la Festa Major d’Estiu, tindrà lloc el sorteig que determinarà els guanyadors de tres fantàstics premis: un cap de setmana a la Vall d’Aran per a dues persones; i 200 € i 150 € a consumir en qualsevol dels establiments de l’Apatapa 2016.

Finalment, els consumidors podran votar per la seva tapa preferida. La més ben valorada permetrà a l’establiment que l’hagi ofert fer-se amb un premi de 300 € i un diploma acreditatiu de la millor tapa de l’Apatapa 2016.