Cosmètics naturals ‘made in Tarragona’ que triomfen arreu

Per . Actualitzat el

Freshly Cosmetics

Miquel Antolín, Mireia Trepat i Joan Miralles, tres enginyers químics de 25 anys de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, han creat Freshly Cosmetics, una marca de cosmètica natural amb l’objectiu de revolucionar el sector de la cosmètica oferint productes saludables amb ingredients actius naturals, detox i 100% lliures de tòxics. La idea va néixer al maig del 2015, van fundar la companyia al setembre i ja al mes de novembre van aconseguir captar 7.000 euros d’inversió a través d’una campanya de crowdfunding a Kickstarter. Van llançar la seva marca al febrer i, cinc mesos després, Freshly Cosmetics ja ha facturat 46.000 euros després de vendre 3.900 productes. Les previsions estimen que l’empresa tancarà l’exercici del 2016 amb 350.000 euros de facturació total.