Tasques de consolidació a la muralla en el tram de la Baixada del Roser

Els treballs començaran el dimecres dia 6 de juliol i afectaran el trànsit

Per . Actualitzat el

El dimecres 6 dejuliol s’inicien les tasques de restauració de la muralla en el tram de la Baixada del Roser per la qual cosa es modificarà el trànsit a partir de les 8 del matí i durant les properes dues setmanes.

Durant les tasques a la muralla  es tallarà l’accés a la baixada del Roser des de Pla de Palau i es desviarà la circulació pel carrer del Claustre fins al Pla de la Seu, Pare Iglésias i fins al carrer Merceria.

També es tallarà el trànsit en sentit pujada del carrer de les Coques al Pla de Palau mentre que l’accés pel Portal de Sant Antoni queda restringit només per a residents.

Les tasques de restauració començaran amb la instal·lació d’una grua dins de la muralla però caldrà col·locar-la des de fora, des de la Baixada del Roser cosa que, atesa la dificultat, comportarà aquestes dues primeres setmanes de feina. A partir d’aquí es preveu seguir treballant en les tasques de restauració, sense afectació del trànsit.

Aquesta obra està promoguda entre l’Incasòl, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona i s’emmarca dins el Pla Director de Muralla, presentat recentment. El cost surt dels programes de l’1% cultural i correspon als treballs de consolidació, restitució, nova pavimentació i excavació arqueològica.