La botiga en línia ShoppingTGN creix i es converteix en Shopping Nostrum

El portal de venda per internet amplia les seves vendes arreu del país

Per . Actualitzat el

Només fa un parell de mesos que ens fèiem ressò de l’aparició de la nova plataforma en línia, ShoppingTGN. Es tracta d’un portal gràcies al qual els internautes poden adquirir productes exclusius del petit comerç tarragoní sense moure’s de casa i, de retruc, aconseguir descomptes. La intenció inicial dels seus creadors era créixer dins de l’àmbit provincial a partir de l’any vinent però l’increment de vendes a clients d’arreu de Catalunya i les adhesions de comerços de Reus, Salou i Cambrils han accelerat el procés.

«Els clients ens han fet replantejar els terminis previstos», expliquen els responsables de l’empresa que, per implementar correctament aquest creixement i donar cobertura a més ciutats, han modificat la imatge i ha convertit el portal de compra de productes en Shopping Nostrum. Un nom que consideren més global però que alhora «representa molt bé la nostra cultura Mediterrània i dóna sentit de propietat perquè, en realitat, és un projecte que és de tots».

Des de Shopping Nostrum ja preparen el terreny per seguir creixent i preveuen començar a captar comerços de Barcelona a finals d’any. Aquesta iniciativa asseguren que és del tot nova al país i només recorden una experiència similar impulsada per Google als Estats Units que no va quallar.

Shopping Nostrum, però, sembla que sí que està funcionant. L’empresa creix i amb ella s’incrementen les promocions que fan més temptadors els productes de proximitat que ajuda a vendre. Un exemple d’aquest creixement és el conveni que ha signat amb l’empresa que gestiona els esdeveniments de la Tàrraco Arena Plaça, Imagina’t. Gràcies a aquest acord, Shopping Nostrum sortejarà dues entrades dobles per cada espectacle entre els seus compradors. Els pròxims seran els de Paco Candela (el 8 de juliol) i Los Suaves (el 9 de juliol).