Joan Dausà visita Tarragona aquest dimecres

El cantautor i actor oferirà una xerrada sobre la seva trajectòria en el marc del Festival Sota la Palmera i l’Estiu Tarragonajove

Per . Actualitzat el

Joan Dausà

El polifacètic músic, actor i creatiu Joan Dausà oferirà aquest dimecres la xerrada “Jo mai mai…” en el marc del Festival Sota la Palmera i l’Estiu Tarragonajove. L’acte tindrà lloc a les 19.30 h a l’Espai Jove la Palmera i l’entrada serà gratuïta limitada a l’aforament del recinte.

Dausà conversarà amb el públic sobre la seva trajectòria artística, que l’ha fet transitar per dedicacions professionals diverses: des de fer de speaker i presentador de diversos espectacles a posar la veu de Xavi Masdéu de la sèrie Arròs Covat, passant per la interpretació del personatge de Krust al Club Super3. Tot això sense oblidar la seva faceta d’actor en diferents sèries de televisió i, sobretot, de músic, que l’ha portat a guanyar un Premi Gaudí i a acomiadar una etapa plena d’èxits musicals omplint a vessar el Palau de la Música durant dues nits consecutives.

Després de la festa La Batecada del passat dissabte 2 de juliol, Joan Dausà arriba a Tarragona com un dels primers actes a l’Espai Jove la Palmera en el marc del Festival Sota la Palmera. La primera setmana de juliol, a més d’aquesta xerrada, també estan programats els següents actes: el 5è Yo Pongo Internacional el dijous (20.30 h), les actuacions dels grups tarragonins Murmur i Mite‘ls el divendres (22 h) i el concert final d’un dels cantautors del moment, Joan Miquel Oliver, ex component d’Antònia Font que actuarà el pròxim dissabte 9 de juliol a les 22 h.

Cal recordar que el mateix dimecres, també a l’Espai Jove la Palmera i a les 22 h, es projectarà la pel·lícula Welcome, de Philippe Loiret, que encetarà el cicle Refugi organitzat per la Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.

Tots els actes són d’entrada gratuïta, a l’Espai Jove la Palmera, i d’aforament limitat.

L’Estiu Jove de TarragonaJove és una iniciativa de la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona conjuntament amb més de 35 entitats i promotors/es d’activitats per a joves. Ofereix aquests mesos de juliol i agost 63 activitats que, sumades a les dues exposicions i als 35 actes del Festival Sota La Palmera, conformen una oferta d’un centenar de propostes formatives, lúdiques i culturals adreçades al jovent de 12 a 35 anys. La programació forma part del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

Per a més informació i consultar el programa complet d’activitats podeu visitar la pàgina web www.tarragonajove.org.