Èxit rotund de la 3a Cursa Popular Solidària de Constantí

Més de 200 corredors participen en les curses de 5 i 10 km i en les categories infantils

Per . Actualitzat el

Èxit rotund de la 3a Cursa Popular Solidària de Constantí

Un total de 160 corredors en les curses de 5 i 10 quilòmetres i prop d’una cinquantena en les tres categories infantils van prendre part de la 3a Cursa Popular de Constantí el passat diumenge 3 de juliol. Aquesta va ser la tercera edició d’aquest esdeveniment esportiu amb caràcter benèfic, i és que, un any més, la cursa va destinar part dels seus ingressos a la Fundació Lluita contra l’Esclerosi múltiple.

La plaça de l’Ajuntament es va convertir en el punt de partida i l’arribada d’una cursa marcada per la implicació de molts voluntaris que van col·laborar en les tasques organitzaves i logístiques.

Els nens i nenes de les tres categories infantils (entre els 6 i 13 anys) van ser els primers a prendre la sortida, i cap a les deu del matí es donava el tret de sortida dels participants en les curses de 5 i 10 quilòmetres. La cursa consistia en un circuit tancat per alguns dels carrers de la vila i part del terme municipal.

Pel que fa a la categoria absoluta masculina en els cinc quilòmetres, Peio Ortiz va marcar el millor temps amb 17 minuts i 31 segons. Per la seva banda, Judit Juncosa, amb 21 minuts i 53 segons, va ser la millor en la categoria femenina. Pel que fa als corredors locals, Billal El Mansouri (19 minuts i 29 segons) i Sara Azzouz (27 minuts i 45 segons) van ser els millors classificats.

La cursa de deu quilòmetres va tenir un dominador clar: Angel Martínez es va imposar amb 35 minuts i 37 segons. Anna María Belmonte, amb 1 hora i 47 segons, va ser la millor corredora en categoria femenina. Arturo Neriz, amb 40 minuts i 6 segons, va ser el millor en la plana local.