Nou punt d’informació i venda de productes oficials dels Jocs

Està situat a la Rambla Nova de Tarragona i també servirà com a punt d’atenció a l’equip de voluntaris dels Jocs

Per . Actualitzat el

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 ja disposen d’un Punt d’Informació i de venda oficial de productes dels Jocs i de la mascota Tarracvs al centre de la ciutat. En motiu d’una data tan assenyalada com el 30 de juny, just un any abans de la cita esportiva, Tarragona 2017 inaugura un espai que pretén ser el punt de referència on trobar tota la informació relativa als Jocs, així com un dels llocs on poder adquirir els productes oficials, com ara samarretes, bosses, ulleres, tasses o peluixos. Aquest espai, situat al primer tram de la Rambla Nova, proper al Teatre Tarragona, també serà el punt d’atenció als voluntaris dels Jocs.

El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria Isabel Negueruela, han estat acompanyats pel Tarracvs en l’acte d’inauguració. Mitjançant un dispositiu mòbil, tots dos han posat en marxa un marcador que reflexa el compte enrere fins el 30 de juny del 2017. Amb aquest gest simbòlic han posat en marxa també la venda dels productes oficials dels Jocs i del Tarracvs. L’horari d’aquest espai és de 10 a 13.30h i de 17 a 20.30h, de dilluns a dissabte.

A partir d’ara, i de manera permanent fins a la finalització de l’esdeveniment, aquest punt neix amb la voluntat de convertir-se en l’epicentre informatiu dels Jocs. A més, també serà el punt d’atenció a l’equip de voluntaris, des d’on s’orientarà i es donarà informació a qualsevol persona que vulgui inscriure’s a la borsa de voluntariat. En aquest cas l’horari d’atenció als voluntaris serà de 18 a 20h de dilluns a divendres i els dissabtes de 11 a 13h i de 18 a 20h.

L’activitat avui a la tarda estarà centrada en els més petits. De 18 a 19h, Tarracvs, la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, estarà present al Punt d’Informació dels Jocs a la Rambla Nova perquè tots els nens i nenes que ho desitgin puguin saludar-lo i fer-se fotos amb ell.