Ballesteros: «El CRT és una gran oportunitat per al territori»

L’alcalde de Tarragona demana que les obres del Centre Recreatiu i Turístic comecin «el 2017»

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha valorat aquest vespre  l’aprovació de la revisió del Pla director urbanístic del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) Vila-seca i Salou per part de la Comissió provincial d’Urbanisme de Tarragona. Així, ha afirmat «estem contents i satisfets de que ERC, CiU i el PSC hàgim trobat una formula de redimensionar el projecte. Aquesta noticia s’havia de produir fa molts mesos abans, però ara ja no hi ha excusa, ni més dilatacions, a finals de novembre es farà l’aprovació definitiva  del Pla director urbanístic i el 2017 han de començar les obres del Centre Recreatiu i Turístic».

L’alcalde ha assenyalat que el Pla és possible i desitjable i que els operadors estan d’acord amb el full de ruta. En aquest sentit, dir que les bases del concurs pels operadors són les mateixes, no han canviat.

Josep Fèlix Ballesteros ha explicat que no s’ha de confondre  ni comprar, el Pla aprovat avui amb el projecte Belmonte;  la comparació s’ha de fer  entre el Pla director urbanístic del CRT  aprovat inicialment  ara fa un any i la revisió d’aquest  Pla aprovada avui. Del Pla ara redimensionat, es poden destacar, entre d’altres,  algunes novetats que contempla:

–      Millorar la connectivitat del CRT amb l’A7 i la C-31 (Tarragona-Salou).

–      Es manté el planejament vigent de l’autovia  Salou –Tarragona cap al sud, no hi ha cap canvi.

–      L’espai destinat a joc disminueix , passa del 6% al 4,19%.

–      Hi haurà com a màxim tres casinos.

També ha destacat que «el Pla és una gran oportunitat pel territori, doncs potenciarà i desenvoluparà el sector turístic i l’economia i això representarà la creació de llocs de treball a les nostres comarques, en conseqüència, també representarà una  reducció dels índexs d’atur».