Adjudicat el restaurant del Pòsit a una empresa de Cambrils

Es tracta d’una empresa familiar amb més de 45 anys d’experiència en el món de la restauració

Per . Actualitzat el

El Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Tarragona ha aprovat l’adjudicació del concurs del contracte d’arrendament d’un local destinat a restaurant ubicat a l’edifici de l’antic Pòsit de Pescadors a Pòsit 2 S.L.

El dissabte 11 de juny va finalitzar el termini per a presentar ofertes, i es van presentar 10 propostes de reconeguts restauradors de la Costa Daurada. Durant aquests dies, la Comissió Tècnica ha dut a terme la valoració tècnica-econòmica segons els requisits establerts en les bases del concurs públic. La proposta presentada per Pòsit 2 S.L., ha resultat la millor oferta amb una puntuació de 96 punts sobre 100 possibles.

La decisió s’ha pres tenint en compte que Pòsit 2 S.L. és la que ha desenvolupat el millor pla d’explotació (generació de llocs de treball), organització en la prestació del servei, memòria comercial i horaris. A més, també ha estat una de les millors en realitzar el pla de béns d’equipament i l’estudi econòmic-financer. Finalment, Pòsit 2 S.L. també ha estat la millor oferta econòmica presentada.

Restaurant de cuina marinera

Pòsit 2 S.L. és una empresa familiar de Cambrils amb més de 45 anys d’experiència en el món de la restauració, especialitzats en cuina marinera des de l’any 1973.

Actualment, compta amb una plantilla de 31 treballadors, i la xifra ascendeix a 58 empleats durant els mesos d’estiu. Aquesta empresa ha obtingut molts premis a diferents nivells, sobre tot per la seva contribució a la divulgació de la cuina marinera autòctona; d’altra banda, participa de forma activa en diferents jornades gastronòmiques de la zona.

L’oferta gastronòmica de Pòsit reflecteix una aposta pel producte 100% natural, amb matèries primeres de qualitat i elaborades de forma senzilla seguint les receptes originals.

La proposta presentada planteja uns horaris d’atenció al públic de dilluns a diumenge de 10 a 16.30 hores, i de 20 a 24 hores, flexibilitzant i ampliant els horaris quan la situació de la temporada ho requereixi. Tanmateix, es generaran 15 llocs de treball de mitjana anual.