Vermut solidari al Serrallo a favor de la Fundació Estela

La festa popular serà el dissabte a les 11 del matí al moll de Pescadors del Serrallo

Per . Actualitzat el

Feel Vermut organitza la seva festa més solidària a favor de la Fundació Estela, una entitat sense ànim de lucre adherida a la Xarxa de Santa Tecla que té com a objectiu la promoció personal del discapacitat psíquic i la millora de la seva integració social, destacant prioritàriament aquelles actuacions orientades a l’educació, la formació professional, la integració laboral i l’acolliment residencial.

Dissabte, al Serrallo (al costat de la Llotja de Pescadors), se serviran unes 1.500 degustacions de Vermut Yzaguirre al preu de 2€. A més, per completar-ho, es repartiran 800 bosses de patates xips Frit Ravich i marxandatge dels patrocinadors; també se serviran uns 300 plats de fideuà al preu de 4€.  Els diners que es recaptin formaran part de la donació a aquesta fundació tarragonina.
Com sempre, l’esperit de la festa és el de promoure el costum tarragoní de fer el vermut amb els amics i la família a les terrasses de la ciutat. La jornada estarà amenitzada per actuacions musicals i culturals que faran que la trobada s’allargui fins a la tarda.

Serrallo, dissabte 2 juny

D’11 a 15 hores, actuació musical a càrrec de DJ Rayo

De les 11,30 a 13 h, cercavila i actuació musical de les bandes Sons de la Cossetània i els gaiters gallecs San Xoán, de Paramos de Tui.

De 13 a 14 h, exhibició de salsa de l’Escola Salsa Buru.

A les 13,30 h se serviran, al preu de 4 euros, 300 plats de fideuà.