El Vendrell retira la simbologia franquista dels carrers

Un dels mosaics commemorava la construcció d’un grup de pisos de protecció oficial i l’altre estava dedicat a l’ultradretà Francisco Palau Rabassó

Per . Actualitzat el

En compliment de l’acord de Ple del passat 19 de gener de 2016 de retirada de la simbologia franquista del municipi del Vendrell, des de la Regidoria de Via Pública s’ha procedit a retirar la placa de la plaça de la Palla, adossada a la façana d’un grup d’habitatges.

De mosaic hidràulic rectangular, la placa anunciava la construcció d’un grup d’habitatges de promoció oficial. En el text s’esmenta l’organisme promotor (en aquest cas, la Delegación Nacional de Sindicatos), a més del nom del grup, el nombre d’habitatges i l’any de construcció o de promoció.

També està previst retirar la placa ubicada a la façana d’un habitatge particular del carrer de Mar, dedicada a Francisco Palau Rabassó, fundador de la Peña ibérica del Vendrell.