El projecte de BCN World ja té Pla Director Urbanístic «revisat»

El dibuix del futur complex d’oci i turístic de la Costa Daurada incorpora modificacions proposades per ERC i serà aprovat aquest dijous

Per . Actualitzat el

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont (CDC), ha informat que aquest dijous a la tarda es procedirà a l’aprovació inicial del Pla Director Urbanístic del CRT de la Costa Daurada, espai on s’ha de desenvolupar el macrocomplex d’oci i turisme que fins avui s’ha conegut com a BCN World. El Pla Director Urbanístic s’ha refet amb modificacions al que hi havia inicialment i s’aprova setmanes després que el Govern de Junts pel Sí (CDC + ERC) trenqués relacions amb la CUP, formació oposada al projecte, després de la negativa dels cupaires a facilitar l’aprovació dels pressupostos plantejats pel Govern de Carles Puigdemont.

El president català ha explicat que el vicepresident, Oriol Junqueras (ERC), es reunirà al matí de dijous amb el consorci recreatiu i turístic per explicar-los els canvis que s’han consensuat per tal de tirar endavant el projecte. A la tarda està prevista una reunió extraordinària de la comissió d’Urbanisme del Camp de Tarragon per votar la segona aprovació inicial del PDU  «revisat» perquè ERC s’hi senti còmoda. Puigdemont ha respost així una pregunta del president del grup parlamentari de Miquel Iceta, del PSC, formació que va facilitar la llum verda al projecte quan governava Artur Mas.